Mogelijkheden

Dronebeelden zijn toegankelijker dan ooit. Wij zorgen ervoor dat de beelden op een veilige manier gemaakt worden én met de nodige vergunningen. Contacteer ons om vrijblijvend uw project of idee te bepreken. Dronebeelden zijn zeer betaalbaar en leveren een grote meerwaarde aan uw programma, film, reclamespot of website.

Events

U organiseert een groot event? Dan wil u natuurlijk een mooie aftermovie maken! Dronebeelden maken een mooi overzichtsbeeld van uw event. Wij kunnen uw hele evenement in beeld brengen én alles monteren tot een geweldige aftermovie.

Televisieprogramma/Bioscoopfilm/Reclamespot

Dronebeelden in een televisiereeks of voor de generiek nodig? Wij zorgen voor originele luchtbeelden ism met de DOP. Contacteer ons tijdig en wij regelen alle toestemmingen en vergunningen die nodig zijn.

Immo

Om klanten een mooi overzicht te geven van de ligging van een prachtige woning kunnen wij zowel luchtbeelden als luchtfoto’s maken. Zekert een meerwaarde om potentiële kopers tot een bezoek over te halen.

Bedrijfsfilm

Enkel dronebeelden nodig? Of een volledig team om uw bedrijfsfilm tot in de puntjes af te werken? Wij werken samen met professionele regisseurs, cameramensen en monteurs. Daarmee stellen we een team samen op maat van uw bedrijf, in functie van uw mogelijkheden en wensen.